Arkitekt till Kanozi i Malmö

Kanozi drivs av att skapa kreativ och formstark arkitektur. Vi arbetar med att formge och designa långsiktigt hållbara miljöer med målet att bidra till en positiv utveckling av samhället, med människan i fokus och en värld som kan gå i arv till nästa generation.
Kanozi Arkitekter har, sedan starten 2001, varit ett tävlingsvinnande och ständigt växande arkitektkontor, idag med över 90 medarbetare fördelat på våra tre kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Hos oss arbetar arkitekter, byggnadsingenjörer och inredningsarkitekter i team som drivs av ett mål: att leverera djärva, kreativa förslag som skapar värde för samhället och våra kunder. Den kreativa atmosfären skapas hos oss genom att vi är modiga och tror på laget före jaget. Vi använder olika erfarenhet av kultur och kunskap för att tänka nytt och våga vara ett annorlunda arkitektkontor.

Vad vi söker
Nu söker vi en energisk, lyhörd och driven arkitekt i en medverkande roll till vårt kontor i hjärtat av Malmö, där det idag arbetar 16 arkitekter och byggnadsingenjörer. Vi söker dig med en särskild kompetens inom bostäder, som tillsammans med vårt team kan skapa kreativa lösningar för våra kunder.

Om tjänsten som arkitekt
Som arkitekt på Kanozi Arkitekter kommer du att arbeta med olika projekt som kräver en gedigen kunskap inom bostadsarkitektur gärna med en någon särskild specialistkompetens. Vi har ett stort behov av att hitta fler resurser som har god kunskap inom arkitektur och kan leverera kvalitativa resultat för våra kunder.

Våra önskemål till dig är att du
– har arbetat som arkitekt i minst 3-5 år
– har specialistkompetens inom bostäder, samt utmärkta referenser
– kan kommunicera professionellt och pedagogiskt i både ord och bild
– innehar projekteringskompetens inom Revit
– är lyhörd, strategisk och god lagspelare

Vad Kanozi erbjuder dig
Vi är en platt organisation med ett direkt inflytande för våra medarbetare och där mycket vikt läggs vid stor frihet under ansvar. Vi erbjuder uppskattade förmåner för våra anställda, gemensamma aktiviteter för våra team och ett generöst friskvårdsbidrag årligen. Dessutom åker vi vartannat år på gemensamma studieresor, dels för att stärka oss som lag, dels för att få stimulerande input och en bred kunskap om arkitektur.

Vad gäller tjänsten som arkitekt, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot att höra från dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Malmö
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: work@kanozi.se
Märk din ansökan med ”Arkitekt Malmö” i ämnesraden.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2021-11-15