Senior uppdragsledande Byggnadsingenjör eller Arkitekt till Kanozi i Malmö

Kanozi drivs av att skapa kreativ och formstark arkitektur. Vi vet att god arkitektur påverkar människor positivt och leder till ett mer hållbart samhälle. Kanozi Arkitekter grundades 2001 och är sedan starten ett tävlingsvinnande, framgångsrikt och ständigt växande arkitektkontor, idag med över 100 medarbetare. På kontoren i Göteborg, Malmö och Stockholm arbetar arkitekter, byggnadsingenjörer och inredningsarkitekter i team som drivs av ett mål: att leverera djärva, kreativa förslag som skapar värde för samhället och våra kunder.

Nu behöver vi en ambitiös och erfaren medarbetare till kontoret i hjärtat av Malmö. Vi söker dig med det skarpa ögat och förmågan att tillsammans med oss leverera starka lösningar som skapar mervärde för våra kunder och deras beställare.

 

Om tjänsten som Senior uppdragsledande Byggnadsingenjör eller Arkitekt
På kontoret i Malmö, som ligger centralt nära Stortorget, arbetar idag 25 arkitekter och byggnadsingenjörer. Vi har behov av att hitta medarbetare som kan vara med och utveckla kontoret till nästa nivå. Vi söker därför en senior medarbetare som vill vara med och ta ett ledande ansvar för större nybyggnadsprojekt, både inom kontor och bostäder, i projekteringsfasen. Du driver projekten framåt med konceptuella lösningar som tar hänsyn till de krav som samhälle, kund och brukare ställer. Du har även en god planeringsförmåga som berör tid för utformning, budget, genomförande av projekt och kundkontakt.

Våra önskemål till dig
Du har briljerat inom bostads- och kontorsprojekt i minst 10 år
Stor vana att driva egna projekt och driva andra i team
En stjärna på att kommunicera i både ord och bild
Är trygg i att ta en ledarroll
Kompetens inom Revit

Vad Kanozi erbjuder dig
Vi är en platt organisation med ett direkt inflytande för våra medarbetare och där mycket vikt läggs vid stor frihet under ansvar. Läs mer under Om oss.

Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Malmö

SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: job-mlm@kanozi.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-01-30