Byggnadsingenjör till Kanozi i Stockholm

Om tjänsten som Byggnadsingenjör
Vi söker en erfaren byggnadsingenjör som har både kunskap och engagemang att ta sig an våra större och allt mer komplexa projekt. Vi letar efter dig som har förmåga att leverera högkvalitativa lösningar och är en prestigelös lagspelare som vill vara med och utveckla vårt arkitektkontor tillsammans med oss i Stockholm.

Just nu har vi ett par större projekt som kräver flera medarbetare med en gedigen kunskap inom avancerad byggteknik och produktion, samt en djup förståelse av våra processer från skiss till färdig byggnad. Därför söker vi en rutinerad och kunnig person som är drivande i projekt, stresstålig och kan hantera flera projekt samtidigt. Att du har en lång erfarenhet av bostads- och kontorsprojekt ser vi som en självklarhet, samt stor erfarenhet av 3D projektering i Revit, både avseende detaljer och modellhantering. Samt kunskap i AutoCad.

Vad Kanozi erbjuder dig
Trivs du i en entreprenöriell atmosfär? Då passar du in här! Idag är vi 90 anställda på Kanozi Arkitekter. Här råder en internationell atmosfär med medarbetare från ett tiotal olika länder. Vårt arbetssätt är starkt präglat av teamwork eftersom vi ser värdet i att arbeta tillsammans nära ett dagligt ledarskap. Om du gillar öppna företagskulturer där arbetsglädjen skapas genom engagemang och flexibilitet, kommer du att trivas bra i Kanozi-familjen. Den här tjänsten är placerad i Stockholm i våra nyrenoverade lokaler på Västerlånggatan i Gamla Stan, som i dagsläget huseras av åtta medarbetare.

Vill du bli en del av vårt Stockholmsteam? Härligt, då ser vi ser fram emot att lära känna dig, så vänta inte med din ansökan – platsen kan bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: job-sthlm@kanozi.se Märk din ansökan med Byggingenjör Stockholm
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-12-16

Kort om företaget
Kanozi vet att god arkitektur påverkar människor positivt. Sedan starten 2001 har Kanozi vuxit till omkring 90 medarbetare i Göteborg, Malmö och Stockholm som alla delar samma vision: att skapa ett socialt och ekologiskt hållbart samhälle med djärv kreativ arkitektur. Och vi gör det tillsammans – med laganda skapas framtidens arkitektur.