Ekonomi- & HR-ansvarig

Vi är ett av Sveriges snabbast växande arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden och samhället. Vår kompetens och affärsområden rymmer både arkitektur och samhällsplanering, liksom högkvalitativ inredningsdesign. Hos oss möter du människor som förespråkar lagarbete, där vår styrka kopplas till erfarenhet och lyhördhet. Och där vi ständigt utmanar varandra och våra beställare till att skapa en hållbar värld som vi kan efterlämna till nästa generation.

Om rollen som Ekonomi & HR-ansvarig
Hos oss är det du som bär huvudansvaret för organisering, planering och utveckling av administration-, ekonomi och personalfrågor. Rollen innebär också att du driver och utvecklar kontorens processer och metoder utifrån gemensamma riktlinjer, samt ansvarar för ekonomiavdelningens månadsbokslut, årsbokslut och uppföljning. Du leder och utvecklar HR-relaterade frågor och tar fram rapporter kring uppföljningar, analyser och beslutsunderlag.

Om den vi söker
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en naturlig ledare med energi och passion för att vara med att utveckla ett ägarlett konsultbolag till att fortsatt vara det lilla företaget, men med det stora företagets muskler. Du måste trivas med att hantera stora och små frågor och gilla att ta egna beslut. Du är inte rädd för att ha en egen åsikt och gillar att bli ifrågasatt. En formell ekonomiutbildning och erfarenhet av HR-relaterade frågor hjälper dig i rollen, men vi lägger störst vikt vid din personlighet, då vi är övertygade om att personlighet många gånger slår kunskap, samtidigt som en kombination naturligtvis är det allra bästa.

För att axla rollen, tror vi att du behöver vara:
• uthållig, modig och nyfiken, med en god förmåga att prioritera och få saker gjorda.
• strukturerad, men samtidigt kunna agera utan struktur då det fortfarande är det lilla företaget som vill att saker skall hända snabbt.
• vara en person som gillar att hantera både små och stora arbetsuppgifter och samtidigt vara lyhörd.

Ansökan
Skicka ett personligt brev med ditt CV till: job-gbg@kanozi.se, märk din ansökan med Ekonomi- & HR-ansvarig

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31