25 maj 2020Nyhet

Framtidens kontor i fokus

I höst är Kanozi Arkitekter med i lanseringen av en ny plattform; Arbetsplatsen i fokus. Sajten kommer att fungera som en unik kunskapsbank, där ledande leverantörer finns tillgängliga och delar med sig av sin kunskap för att skapa framtidens kontor. 

– Vi tror att arbetsplatsenifokus.se är en bra plattform för oss att dela med oss av vår kunskap och kompetens, samt delge ett bra värde till våra kunder, berättar Lisa Jonsson, arkitekt, huvudägare och vice vd på Kanozi Arkitekter.

På Arbetsplatsen i fokus kommer Kanozi erbjuda ett nära samarbete med kunder som önskar en strategisk partner. Fokus ligger alltid på att hitta ett metodiskt arbetssätt som grundar sig i lyhördhet och förmåga att lyfta värdet i ett koncept. Med en god dialog, landar vi i ett inkluderande, uppskattat och hållbart resultat av utmärkt arkitektur. Vi hjälper kunden hitta, förstå och tolka sina behov.

Vår kompetens sträcker sig över fem affärsområden, bostäder, inredning, kommersiella fastigheter, stadsplanering och infrastruktur. När det gäller inredning och kommersiella fastigheter som delvis innefattar kontor, har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster genom hela processen, från idé till styling. Målet är att skapa inspirerande miljöer som fångar önskemål och karaktär, med en enhetlig stil som har överraskande och vackra inslag.

Nyligen lanserade vi även vårt systerbolag Izonak, som är en oberoende inredningspartner med stor kunskap om marknaden. Izonaks funktion är att kapa krångliga och dyra mellanled och skapa mervärden för kunder genom hållbara val, logistik och leverans.

Vi ser fram emot hösten och alla spännande projekt och samarbeten som väntar!

Fler nyheter

12 januari 2021Hållbarhet

Prisat projekt och nischad rekrytering för Kanozi

Arkitekten.se uppmärksammar Kanozi Arkitekter genom att blicka både bakåt och framåt i tiden. Dels för det prisade stadsplaneringsprojektet Masthuggskajen som vann Årets Citylab i Sweden Green Buildning Awards i höstas, dels för Kanozis nischade rekrytering av simuleringsingenjören Love Berger-Vieweg, som med sin kunskap hjälper Kanozi Arkitekter att bli bättre på att rita hållbara projekt och minska koldioxidutsläppen.

Alla nyheter