Arkitektritat hus av Kanozi Arkitekter

20 mars 2020Projekt

Går du i husdrömmar?

Kanozi har lång erfarenhet av bostäder av olika slag – inte minst unika och specialritade villor. Som strategiska arkitekter är vi med i alla skeden – från tidig idé till färdig byggnad. Vi tar oss an våra kunders visioner och förverkligar dem genom djärva idéer och kreativ höjd. Vår styrka ligger i vår förmåga att lyssna in, grundligt förstå förutsättningarna och föra dialog med våra kunder och utifrån detta ge husen en stark formgivning. På så sätt ritar vi smakfulla hem med substans, estetik och funktion.

Vill du förverkliga din vision av ett drömhus?
Hör av dig till oss för att komma vidare med den visionen.

Johan Casselbrant, arkitekt SAR/MSA och huvudägare av Kanozi Arkitekter
0705-14 48 14
johan.casselbrant@kanozi.se

Marcus Hultberg, arkitekt SAR/MSA
0705-71 20 07
marcus.hultberg@kanozi.se

Nedan finner ni ett urval av arkitektritade villor som skapats av Kanozi Arkitekter.

Villa Lovisa
215m², Särö
En huvudvolym i puts, med öppna samband för kök och vardagsrum, klättrar upp över en mindre trävolym. Läs och se mer av Villa Lovisa.

Villa Agnes
650m², Malevik
Stora generösa ytor för samvaro, kopplade till ett skyddat och inbjudande poolområde, med gym och spa i källaren. Huset hade huvudrollen i det första avsnittet av ”Husdrömmar” på SVT. Läs och se mer av Villa Agnes.

Villa B
450m², Alingsås
Här är det de varierande rumsligheterna och de gedigna materialen betong, ceder och zinkplåt det bestående intrycket. Läs och se mer av Villa B.


Villa Frida
400m², Hovås
Ett hus som utnyttjar riktningar och utblickar från platsen, därav den komplexa formen. Läs och se mer av Villa Frida.


Villa Heintz
210m², Stockholm
Huset är murat med träfasad och betongbjälklag på alla plan. Fastigheten karakteriseras av en elegant trappa, generös takhöjd och stora glaspartier från golv till tak. Läs och se mer av Villa Heintz.

Villa Helena
270m², Göteborg
Likt den västkustska blåmusslan, är insidan av de mattsvarta ytterväggarna av Villa Helena vita som insidan av blåmusslans skal. Väl anpassad för sin omgivning med det glittrande havet som utsikt. Läs och se mer av Villa Helena.

Villa K
365m², Onsala
På en strandäng med Västerhavet framför ligger huset i ett plan. Villa K blev nominerat till Arkitekturs debutpris 2009. Läs och se mer av Villa K.

Villa S
270m², Nacka
Södersidan är glasad och således öppen mot naturen medans norrsidan utgörs av en sluten mur. Läs och se mer av Villa S.


Villa Cecilia
350m², Onsala
Här skapas en egen upplyft värld frikopplad från de vanliga naturlagarna. Här möts vatten i vatten, oändliga perspektiv och fri himmel. Läs och se mer av Villa Cecilia.

——————————————————————————————————————————————

Vill du se veta mer om en speciell villa eller se fler referensobjekt?
Mejla eller ring våra arkitekter Johan Casselbrant eller Marcus Hultberg, kontaktuppgifter i länk eller högst upp i det här inlägget.

Fler nyheter

Alla nyheter