18 december 2020Nyhet

Julgåva från Kanozi till Stadsmissionen

Likt tidigare år, ger Kanozi Arkitekter ett ekonomiskt bidrag till organisationer som en stöttande julgåva. I fjol var temat hållbarhet, i år riktar vi blicken mot människors utsatthet i vår närhet med tanke på den situation vi lever i just nu.

Den världsomfattande pandemin slår hårt mot redan utsatta grupper. Därför vill vi i år ge ett ekonomiskt bidrag till Stadsmissionen i Göteborg, Stockholm och Malmö. Verksamheterna är idéburna organisationer som arbetar för ett mänskligare samhälle för alla genom social omsorg, arbetsintegration och utbildning. Samtliga stadsmissioner i Sverige inriktar sig särskilt till barn, unga och familjer.

Om du, utöver det som Kanozi Arkitekter bidrar med, vill ge en privat gåva; finns det många olika sätt att bidra på. Alla gåvor är viktiga. Stora som små.

Swish: 90 01 702
Gåvoplusgiro: 90 01 70-2
Gåvobankgiro: 900-1702

Eller läs mer på deras sida.

God Jul och med en förhoppning om ett riktigt gott 2021, önskar vi på Kanozi Arkitekter.

Fler nyheter

12 januari 2021Hållbarhet

Prisat projekt och nischad rekrytering för Kanozi

Arkitekten.se uppmärksammar Kanozi Arkitekter genom att blicka både bakåt och framåt i tiden. Dels för det prisade stadsplaneringsprojektet Masthuggskajen som vann Årets Citylab i Sweden Green Buildning Awards i höstas, dels för Kanozis nischade rekrytering av simuleringsingenjören Love Berger-Vieweg, som med sin kunskap hjälper Kanozi Arkitekter att bli bättre på att rita hållbara projekt och minska koldioxidutsläppen.

15 december 2020Nyhet

Hur bygger man ett arkitektritat hus?

Vill du bygga ett arkitektritat hus, men behöver en ansvarig och erfaren arkitekt som lyssnar till dina behov och husdrömmar? På Kanozi Arkitekter ritar vi arkitektritade hus med lyhördhet och dialog i fokus, vilket resulterar i smakfulla hem med substans, estetik och funktion. Vi arbetar i alla skeden, från tidig idé till färdig byggnad – om så efterfrågas, det är kunden som styr agendan. I det här inlägget bjuder vi på en generös Q&A med en av våra husarkitekter, Marcus Hultberg.

Alla nyheter