25 juni 2019Nyhet

Kanozi Stockholm växer – nytt kontor i Gamla Stan

Kanozi har flyttat till större lokaler på Västerlånggatan 75 i Gamla Stan, efter att ha vuxit ur sina tidigare lokaler.
– I Stockholm finns det många intressanta arkitektuppdrag och vi ser det som ett naturligt steg att fortsätta växa här, säger Johan Casselbrant, kreativ ledare och delägare på Kanozi.

– Det största projektet vi jobbar med i Stockholm är Sickla station. Det var efter att vi vann det projektet som vi beslutade att öppna Stockholmskontoret, berättar Johan Casselbrant.
Förutom Sickla station, som blir ett av Nackas nya landmärke, jobbar Kanozi med uppdrag som Sundbybergs stadsutveckling i samband med att järnvägen läggs i en tunnel. Även inredningsuppdragen blir fler – med flera större kontorskoncept inom co-working.
För att möta upp antalet uppdrag, betyder det att Kanozi successivt behöver bli fler medarbetare. Idag arbetar fem fasta medarbetare på Stockholmskontoret. Johan Casselbrant är kontorschef och finns närvarande både i Stockholm och på kontoret i Göteborg.
– Förhoppningsvis är vi upp mot tio fasta medarbetare här inom ett år. Det är viktigt att vi är nära våra beställare för att kunna skapa effektiva samarbeten, säger Johan Casselbrant.

Den ringa skaran till trots, erbjuder den nuvarande gruppen av arkitekter på Stockholmskontoret en internationell bredd av influenser och erfarenhet från bland annat Frankrike, Storbritannien och självklart Sverige. De nya lokalerna i Gamla Stan har ett perfekt läge i hjärtat av Gamla Stan. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade med utsikt över smala gränder och myllret av människor på gatan utanför är ständigt närvarande.

Nyfiken på Kanozi Stockholms nya lokaler? Kolla in filmen nedan:

Fler nyheter

Alla nyheter