19 mars 2021Projekt

Komplett inredningskoncept med liten budget

Kanozi Inredning & Design har tillsammans med systerbolaget Izonak genomfört ett komplett inredningskoncept med fokus på kvalitet och hållbarhet. För en relativt liten budget skapade Kanozi Inredning & Design ett helt nytt kontor åt Bluebird Media i centrala Stockholm.

– Det fanns en viss oro hos oss gällande projektledning på distans. Funkar det verkligen? Blir det en för stor utmaning i de här fallet? Men den digitala kommunikationen funkade väldigt smidigt och det kändes verkligen som att de som jobbade med projektet brydde sig om resultatet och leveransen, säger Magnus Dahlquist, CEO och Partner på Bluebird Media.

Stora nog för eget kontor
När den digitala byrån växte sig för stora för coworkingytan i centrala stan, var det dags att flytta till egna lokaler på Drottninggatan. Lika centralt, men kontorslokalerna behövde en ordentlig uppfräschning och fyllas med en smakfull design.
– Vi hade en tydlig bild av hur vi ville inreda, men vi insåg ganska snabbt att vi behövde professionell hjälp. Så vi tog kontakt med Kanozi och bestämde oss för att köra. Vårt krav var att kontoret skulle hålla en skandinaviskt smakfull inredningsstil och förstås hålla budget, berättar Magnus Dahlquist.

Välplanerad kontorsinredning
Ytterligare krav på inredningen var att hålla en neutral bas som i ett senare skede, och efter behov, kunde kompletteras med Bluebirds nya varumärkesarbete som väntar under 2021. Kontorslokalerna är strategiskt uppdelade med en separat konferensdel som är skild från det öppna kontorslandskapet, komplett med ett ljudisolerat rum och en loungedel som fungerar både som samverkansyta och lunchrum.
– Mina medarbetare som var involverade i det här arbetet, är mycket intresserade av inredning och har bra koll på design, men det kändes ändå tryggt att ta in professionell hjälp i sammanhanget. Inte minst för att slippa göra felköp och eventuellt behöva flytta fram kontorsflytten på grund av det, säger Magnus Dahlquist.
Projektet höll en relativt liten budget för att vara ett komplett inredningsprojekt, är det något ni känner att ni har fått ge avkall på?
– Nej, det tycker jag inte. Man bor ju in sig och kompletterar lite allt eftersom förstås, men vi är väldigt nöjda med hur slutresultatet blev. Allt från skisser och planering till utföranden och leverans funkade helt felfritt! säger Magnus Dahlquist.

Se fler bilder på vår projektsida!

Foto: Alexander Samoceta

Fler nyheter

Alla nyheter