Vi söker en senior arkitekt till Stockholmskontoret

Senior arkitekt till Kanozi i Stockholm

Kanozi drivs av att skapa kreativ och formstark arkitektur. Vi arbetar med att formge och designa långsiktigt hållbara miljöer med målet att bidra till en positiv utveckling av samhället, med människan i fokus och en värld som kan gå i arv till nästa generation.
Kanozi Arkitekter har, sedan starten 2001, varit ett tävlingsvinnande och ständigt växande arkitektkontor, idag med över 90 medarbetare fördelat på våra tre kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Hos oss arbetar arkitekter, byggnadsingenjörer och inredningsarkitekter i team som drivs av ett mål: att leverera djärva, kreativa förslag som skapar värde för samhället och våra kunder. Den kreativa atmosfären skapas hos oss genom att vi är modiga och tror på laget före jaget. Vi använder olika erfarenhet av kultur och kunskap för att tänka nytt och våga vara ett annorlunda arkitektkontor.

Vad vi söker

Nu söker vi en uppdragsledande arkitekt med en gedigen erfarenhet inom yrket, som är van att leda mindre team och är mycket lyhörd mot kunder såväl som mot kollegor. Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm, som ligger centralt i Gamla Stan, där 7 arkitekter och byggnadsingenjörer arbetar idag. Vi söker en person som har förmåga att, tillsammans med oss, utveckla Stockholmskontoret till nästa nivå med sin kunskap och en rik erfarenhet inom branschen.

Om tjänsten som Senior arkitekt

Som Senior arkitekt på Kanozi Arkitekter kommer du att arbeta med komplexa projekt som kräver en gedigen kunskap och bred kompetens. Du kommer att tilldelas en uppdragsledande roll som ständigt utvecklas ihop med att vi växer. Och ges tydliga mandat för kontoret, samt en ledarroll för mindre team och större projekt.

 

Våra önskemål till dig är att du:

  • har arbetat som arkitekt i minst 10 år och har utmärkta referenser
  • har stor vana att driva egna projekt och medarbetare i mindre team
  • kan kommunicera professionellt och pedagogiskt i både ord och bild
  • är trygg i att ta en ledarroll och är en teamspelare
  • innehar projekteringskompetens inom Revit
Vad Kanozi erbjuder dig

Vi är en platt organisation med ett direkt inflytande för våra medarbetare och där mycket vikt läggs vid stor frihet under ansvar. Vi erbjuder uppskattade förmåner för våra anställda, gemensamma aktiviteter för våra team och ett generöst friskvårdsbidrag årligen. Dessutom åker vi vartannat år på gemensamma studieresor, dels för att stärka oss som lag, dels för att få stimulerande input och en bred kunskap om arkitektur.

Vad gäller tjänsten som senior arkitekt, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot att höra från dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

 

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Skicka din ansökan till: work@kanozi.se , märk din ansökan med ”Senior arkitekt i Stockholm” i ämnesraden
Sista ansökningsdatum: 2021-12-20

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.