Här är vi som bäst

Kanozi Arkitekters delägare

Byggnadsingenjör till Kanozi i Göteborg

Kanozi drivs av att skapa kreativ och formstark byggnadskonst. Vi vet att god arkitektur påverkar människor positivt och leder till ett mer socialt och ekologiskt hållbart samhälle. Kanozi grundades 2001 och är sedan dess ett tävlingsvinnande, framgångsrikt och ständigt växande arkitektkontor, idag med över 65 medarbetare. På kontoren i Göteborg, Malmö och Stockholm arbetar arkitekter, ingenjörer och inredningsarkitekter i team som drivs av ett mål – att leverera djärva, kreativa förslag som skapar värde för våra kunder och samhället.

Våra åtta skickliga byggnadsingenjörer som idag arbetar i hjärtat av Göteborg ser fram emot en nionde kollega. Vi söker dig som har både öron och ögon för kundernas behov, och där tryggheten i yrket gör dig tydlig i all kommunikation. Du är specialisten och experten – den erfarna Byggnadsingenjören.

Om tjänsten som Byggnadsingenjör

Kanozi har senaste tiden startat upp flera stora projekt inom stadsplanering och kommersiella fastighetsprojekt i Göteborgsområdet, nu behöver vårt team stärkas upp med din tunga kompetens i projektering. Hos oss väntar bredd i arbetsuppgifterna och insyn i teamets övriga projekt. Vår goda sammanhållning bygger på en lösningsorienterad och uppmuntrande vardag, här agerar vi varandras bollplank vilket utvecklar oss till lika delar specialister som generalister.

Vi söker dig som…

… trivs i en driven atmosfär där alla tar initiativ och bidrar till vår framgång på olika sätt. Du tror som vi att både kompetens och passion behövs för att driva komplexa projekt framåt. Är du intresserad av att hänga med på ett nytt och spännande äventyr?

Våra önskemål:

  • Du har briljerat som byggnadsingenjör i minst tio (10) år
  • Stor vana av att driva egna projekt och leda andra i team
  • En stjärna på att kommunicera i både ord och bild
  • God kompetens inom Revit

Vad Kanozi erbjuder dig

Gillar du en varm och öppen företagskultur där arbetsglädjen skapas av stort engagemang och flexibilitet kommer du att trivas väldigt bra här på Kanozi.

Vi ser fram emot att lära känna dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Skicka således in din ansökan med CV redan idag.

 

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: job-gbg@kanozi.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Snarast då intervjuer sker löpande.

 

Dela på: