Här är vi som bäst

Om tjänsten som Byggnadsingenjör
Nu behöver vi fler Kanozianer till vårt kontor i hjärtat av Malmö. Vi söker dig med ett skarpt öga och förmåga att leverera oväntade lösningar. Och som vill vara med och utveckla kontoret till att nästa nivå. Tjänsten förutsätter att du är drivande i projekt, stresstålig och kan hantera olika projekt samtidigt. Du behöver också ha en gedigen erfarenhet av bostads- och kontorsprojekt, samt kompetens inom Revit.

Vad Kanozi erbjuder dig
Trivs du i en entreprenöriell atmosfär? Då passar du in här! Hos oss bidrar alla till företagets framgång med ett personligt engagemang. På vårt centrala kontor nära Stortorget, är vi idag cirka 25 medarbetare som består av både arkitekter och ingenjörer. Vår egensinniga och entreprenöriella anda till trots, är vårt arbetssätt starkt präglat av teamwork eftersom vi ser värdet i att arbeta tillsammans nära ett dagligt ledarskap.
Gillar du dessutom öppna företagskulturer där arbetsglädjen skapas genom engagemang och flexibilitet, kommer du att trivas bra mellan Kanozi-väggarna.

Vill du bli en del av Malmöteamet? Härligt, då ser vi framemot att lära känna dig. Och du, vänta inte med din ansökan – platsen kan bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag. Med andra ord: skicka in din ansökan med CV omgående!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Malmö
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: job-mlm@kanozi.se Märk din ansökan med Byggnadsingenjör Malmö

Kort om företaget
Kanozi vet att god arkitektur påverkar människor positivt. Sedan starten 2001 har Kanozi vuxit till omkring 90 medarbetare i Göteborg, Malmö och Stockholm som alla delar samma vision: att skapa ett socialt och ekologiskt hållbart samhälle med djärv arkitektur och kreativ kompetens. Och vi gör det tillsammans – med laganda skapas framtidens arkitektur.