Boozt

  • År2019
  • BeställareBoozt
  • Storlek5000 m2
  • OrtMalmö

I Nordens första WELL-certifierade byggnad, Eminent, har vi inrett Boozts kontor i tre våningar med nästan 500 arbetsplatser. De tre våningsplanen har en enhetlig inredning som både visuellt och funktionellt kopplas ihop som en tydlig enhet. Med tydliga kontraster och stora, samlande grepp skapade vi tillsammans med beställaren en lugn bas för en mycket dynamisk arbetsplats att verka på.

Storleken på det nya kontoret i Eminent-huset var den största utmaningen med projektet. Konsten att hålla ihop kontoret som ett enda visuellt kontor i tre våningar, utan att göra det för repetitivt.

Boozt gav oss förtroendet att för andra gången på tre år att inreda deras kontor. Det var viktigt att Boozt-känslan från det förra kontoret skulle flyttas med och förädlas i det nya, samtidigt som det nya kontoret skulle kännas just, nytt. Vi lade stor vikt vid att inreda för medarbetarnas olika behov och upplägg av dagen. Med möjlighet att kunna välja hur dagen skulle spenderas – vare sig det innebär ett stängt mötesrum med kollegor, sociala kontorslandskap med snabba samtal, nätverkande fikarum, kontemplativa återhämtningssoffor eller ostörda singel-hubbar för full koncentration.

Arbetsgrupp: Jessica Wren, Irma Käll, Joanna Bagge, Anna Harrysson