STC Huvudkontor

  • År2020
  • BeställareSTC
  • OrtKungälv
  • Arbetsgrupp/projektgruppPia-Cally Wendt, Irma Käll

Kanozi Inredning & Design har tagit fram ett nytt inredningskoncept för gymkedjan STC och dess huvudkontor i Kungälv. Anläggningen uppdaterades med en ny färgpalett, taktila materialval och sociala ytor där medlemmarna kan umgås både före och efter träningen. Färgpaletten valdes med omsorg och landade i svala toner av armégrönt och industriellt blå och toppades av en citrongul accentfärg som för tankarna till aktivitet och puls. Inredningskonceptet berör främst entréytor och loungeavdelningar. I receptionen byttes alla ytskikt, toppskiva och front. Förvaringen inspireras av cargoväskor och militärutrustning som boxar som förvaring. Receptionsdiskens front fick en vacker trädekor för att mjuka upp intrycket av de hårdare materialvalen och därmed skapa en yta där kontraster möts och samspelar. Entréytans väggord och budskap längs trappstegen, kopplas ihop med färgpaletten i entré- och loungeytorna, samt inbjuder till pepp och aktivitet.

Mer om projektet