Senior arkitekt till Kanozi i Malmö

Kanozi drivs av att skapa kreativ och formstark arkitektur. Vi arbetar med att formge och designa långsiktigt hållbara miljöer med målet att bidra till en positiv utveckling av samhället, med människan i fokus och en värld som kan gå i arv till nästa generation.
Kanozi Arkitekter har, sedan starten 2001, varit ett tävlingsvinnande och ständigt växande arkitektkontor, idag med över 90 medarbetare fördelat på våra tre kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Hos oss arbetar arkitekter, byggnadsingenjörer och inredningsarkitekter i team som drivs av ett mål: att leverera djärva, kreativa förslag som skapar värde för samhället och våra kunder. Den kreativa atmosfären skapas hos oss genom att vi är modiga och tror på laget före jaget. Vi använder olika erfarenhet av kultur och kunskap för att tänka nytt och våga vara ett annorlunda arkitektkontor.

Vad vi söker
Nu söker vi en handläggande arkitekt med en gedigen erfarenhet inom yrket, som är van att leda mindre team och är mycket lyhörd mot kunder såväl som mot kollegor. Tjänsten är placerad i hjärtat av Malmö, nära Stortorget. Här arbetar 16 arkitekter och byggnadsingenjörer tillsammans i kreativa lokaler. Vi söker en person som har förmåga att, tillsammans med oss, utveckla Malmökontoret till nästa nivå med sin kunskap och en rik erfarenhet inom branschen.

Om tjänsten som Senior arkitekt
Som Senior arkitekt på Kanozi Arkitekter kommer du att arbeta med komplexa projekt som kräver en gedigen kunskap och bred kompetens. Du kommer att tilldelas en handläggande roll som ständigt utvecklas ihop med att vi växer. Du kommer att ha en ansvarsroll för mindre team och större projekt. Vi söker därför en senior medarbetare som kan konsten att prioritera och driva projekt framåt på ett tryggt och professionellt sätt.

Våra önskemål till dig är att du
– har arbetat som arkitekt i minst 10 år
– har bred kompetens, samt utmärkta referenser
– har stor vana att driva egna projekt och medarbetare i mindre team
– kan kommunicera professionellt och pedagogiskt i både ord och bild
– är trygg i att ta en ledarroll
– innehar kompetens inom Revit

Vad Kanozi erbjuder dig
Vi är en platt organisation med ett direkt inflytande för våra medarbetare och där mycket vikt läggs vid stor frihet under ansvar. Vi erbjuder uppskattade förmåner för våra anställda, gemensamma aktiviteter för våra team och ett generöst friskvårdsbidrag årligen. Dessutom åker vi vartannat år på gemensamma studieresor, dels för att stärka oss som lag, dels för att få stimulerande input och en bred kunskap om arkitektur.

Vad gäller tjänsten som senior arkitekt, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot att höra från dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Malmö
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: work@kanozi.se Märk din ansökan med ”Senior arkitekt Malmö” i ämnesraden.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-15 Märk din ansökan