17 december 2019Lediga tjänster

Vi rekryterar till Kanozi Malmö!

Nu behöver vi en ambitiös och erfaren medarbetare till kontoret i hjärtat av Malmö. Vi söker en senior, uppdragsledande Byggnadsingenjör eller Arkitekt som har förmåga att – tillsammans med oss – leverera starka lösningar som skapar mervärde för våra kunder och deras beställare. Stor vikt läggs vid lång erfarenhet och expertis i branschen, som har mycket god planeringsförmåga gällande tid för utformning, budget, genomförande av projekt och kundkontakt.

Läs mer om tjänsten här.

Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag (13 januari 2020). Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Fler nyheter

11 oktober 2021Lediga tjänster

Vi söker fler arkitekter!

Nu har vi ett par lediga tjänster till våra kontor i Stockholm och Malmö! Vi har sedan starten 2001 varit ett tävlingsvinnande och ständigt växande arkitektkontor, idag med över 90 medarbetare fördelat på våra tre kontor i Sveriges tre största städer. Den kreativa atmosfären skapas hos oss genom att vi är modiga och tror på laget före jaget. Vi använder olika erfarenhet av kultur och kunskap för att tänka nytt och våga vara ett annorlunda arkitektkontor.

1 september 2021Nyhet

Ofrivillig ensamhet kan undvikas med rätt arkitektur

Gemensamhetsboendet BonTop i Mölnlycke är en boendeform för människor över 55 år, där hälsa och social hållbarhet varit ledorden för det arkitektoniska konceptet. Dagens forskning visar att en social och aktiv samvaro är hälsoförebyggande, och det har vi tagit fasta på när vi arbetat fram BonTop. Här frodas granngemenskap och ett aktivt liv i kvarterets kärna – den subtropiska trädgården med varierande mötesplatser för olika behov.

20 augusti 2021Nyhet

Höga krav på arkitektur när det privata blir publikt

Det ställs höga krav på god fasadgestaltning och god bostadskvalitet i centrala bostadsprojekt. De privata hemmen blir också blir en del av den publika staden. Den goda bostaden är en viktig angelägenhet för hela samhället. Det vi bygger formar oss under lång tid framöver. Vad gäller fasadgestaltning, dras åsikterna isär. Vårt svar på god arkitektur är att förädla stadsbilden för människor i staden, ett exempel på detta är Brf Sydney, längs Masthuggskajen i Göteborg.

Alla nyheter