Kanozi är ett tävlingsvinnande, framgångsrikt och ständigt växande arkitektkontor. På kontoren i Göteborg, Malmö och Stockholm arbetar arkitekter, ingenjörer och inredningsarkitekter i team som drivs av ett mål: att leverera djärva, kreativa förslag som skapar värde för samhället och våra kunder. Nu behöver vi fler nytänkande och ambitiösa inredningsarkitekter till huvudkontoret i Göteborg.

Om tjänsten som Inredningsarkitekt
I Göteborg hittar du vår inredningsavdelning med 13 medarbetare som bidragit till att omsättningen har ökat från 3 till 15 miljoner under verksamhetsåret 2019. Detta visar att efterfrågan på inredningsprojekt tilltagit avsevärt. Bland våra uppdrag finns bland annat konceptutveckling av publika ytor och mötesplatser på exempelvis Hotell Berlin, Berlin – ett av Tysklands absolut största hotell och en del av utformningen av Vasakronans nya prestigebygge, Sergelhuset i Stockholm. Vårt inredningsteam fungerar som ett strategiskt stöd i hela processen, från idé till färdig miljö, där kvalitet och hållbarhet tillsammans med ett estetiskt koncept skapar resultaten.

Vi söker en senior, projektledande inredningsarkitekt…
… som trivs i en entreprenöriell atmosfär där alla bidrar med sin individuella kompetens. Är du dessutom en lagspelare som ser värdet i att arbeta i team, så delar du vår vision av en framgångsrik och trivsam arbetsplats, där varje spelare är lika viktig.

Våra önskemål till dig:
• Minst fem års erfarenhet.
• Projekteringsvana.
• Ha god förmåga att kommunicera och förklara arkitektur och gestaltning.
• Ha förmåga att hålla många bollar i luften, prioritera rätt och genom att locka fram det bästa ur individerna i laget – lyfta våra inredningsprojekt.
• Ha förmågan att lyfta blicken, tänka strategiskt och affärsmässigt för att hjälpa våra kunder och överträffa deras förväntningar.
• Ett plus om du har vana av 3D.

Vi söker också en junior inredningsarkitekt…
… med minst två års erfarenhet och kunskap i Autocad och Adobe InDesign. Det är viktigt att du är en kreativ och öppen lagspelare som kan bidra med din kompetens och samtidigt uppskatta vår lärande och omhändertagande kultur.

Vad Kanozi erbjuder
Vi är en platt organisation med ett direkt inflytande för våra medarbetare och där mycket vikt läggs vid stor frihet under ansvar. Med en stor förståelse för jobb kontra privatlivet, är vi en tillåtande arbetsplats med utrymme för det så kallade ”livspusslet”. Vi erbjuder en del uppskattade förmåner för våra anställda så som frukost, subventionerad massage och osteopati på kontoret, gemensamma aktiviteter för våra team, AWs, morgonyoga och ett generöst friskvårdsbidrag årligen. Dessutom åker vi vartannat år på gemensamma studieresor, dels för att stärka oss som lag, dels för att få en bred referensbank gällande de senaste lösningarna och får en bra input om hur vi skapar ett modernt arkitektoniskt uttryck.

Vi ser fram emot att höra från dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: job-gbg@kanozi.se
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-12-20