Årets nyårslöfte?

SPRINGA GÖTEBORGSVARVET! Vi har platser kvar i Optimore-Kanozi Team Guld.

Varför Optimore-Kanozi Team Guld?
Optimore är ett konsultföretag med mottot Profit from Passion och Kanozi är ett arkitektkontor som vill beröra med känslor och förnuft – där summan blir större än delarna. Vi vill samla kunder, vänner och trevligt folk för att springa GöteborgsVarvet i ett team. Inte bara ett team utan Optimore-Kanozi Team Guld, där passionen står i förgrunden! Fysisk aktivitet är ett lustfyllt sätt att få människor och organisationer att växa eftersom det ökar kreativiteten och förmågan att lösa problem. Vi vill bidra till att både vi och våra samarbetspartners kan prestera optimalt.

Mer info:saara.franzelius@kanozi.hemsida.eu.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.