Fest och firande på Kanozi Malmö 17 november

Vilket år det har varit! Kanozi i Malmö har rekryterat nya medarbetare, landat flera spännande projekt och nästan dubblat kontorsytan. Allt detta ska självklart firas med en stor invigningsfest 17 november då kunder, kollegor, samarbetspartners och vänner är varmt välkomna.

– Vi har haft ett fantastiskt år i Malmö och det ska bli jätteroligt att fira detta med alla som gjort det möjligt. Det kommer bli en härlig kväll, säger Daniel Hohenthal, delägare och arkitekt på Kanozi.

Festen inspireras av landskapet Skåne vilket också kommer att återspeglas i mat, dryck och livemusik.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.