Arkitektur för människor

Vi vill utveckla ett långsiktigt hållbart samhälle där människor mår bra och verksamheter kan blomstra. Därför startar vi varje projekt på samma sätt. Vi lyssnar.

Vi tar reda på vad vår uppdragsgivare tänker och har för planer. Vi kollar vad grannar och de som har verksamheter i området tycker och känner. Och vi undersöker hur allt rimmar med en större helhet. Sedan löser vi det tillsammans.

Då blir resultatet arkitektur som håller. Som är demokratisk, inkluderande och har något att ge till alla. En värld vi med stolthet kan låta gå i arv till kommande generationer.

Våra affärsområden

När vi jobbar med mobilitet, stadsplanering eller kommersiella fastigheter påverkar vi tusentals människor.

I mindre projekt kan det handla om medlemmarna i en familj, eller till och med en enda person. Men oavsett vad vi ska göra så är vår uppgift alltid densamma: att skapa miljöer och platser som får människor att må och fungera bra.

Våra affärsområden är: Boende, Arbete, Inredning, Mobilitet, Stadsbyggnad, Forskning & Utbildning.

Här finns vi och våra projekt

Vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Men vi jobbar gladeligen över precis hela Sverige. Och har du ett projekt i Norge, Finland eller någon annanstans i världen så är vi öppna för det med.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.