Säljstart för Kvarteret Orgeln i Jönköping!

Stort intresse och många nyfikna spekulanter. Kanozi har precis lämnat in bygglov för Kvarteret Orgeln, men redan nu kan man gå in och reservera lägenheter.

–  Alla hus är beklädda med trä och lövskogen speglas i innergårdens grönska. Skogen ska smitta av sig på arkitekturen. Vi vill forma ett kvarter med innovativ design och möjlighet till gemenskap och hållbart boende, säger Gudny Eggertsdottir, arkitekt hos Kanozi.

Kvarteret Orgeln är beläget uppe på höjderna i västra Jönköping och har inspirerats av det närliggande naturområdet med vacker lövskog. Kanozi Arkitekter har ritat 50 lägenheter och nio radhus. Nu är det alltså säljstart för lägenheterna där de minsta tvåorna är på 52 kvm och de största fyrorna på 93 kvm. Radhusen får totalt 146 kvm fördelat på tre plan. De fyra huskropparna bildar en skyddad innergård med rofylld och lummig inramning med gott om utrymme för odling och plantering.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.