”Det här gör oss vassare och mer konkurrenskraftiga”

Lisa Jonsson blir vice vd och delägare på Kanozi:

Efter 11 månader som arkitekt på Castellum är Lisa Jonsson tillbaka hos Kanozi Arkitekter i Göteborg.

Vi är fantastiskt glada över att ha Lisa här igen. Hon kompletterar företaget med sin erfarenhet och kompetens, säger Johan Norén, vd och delägare på Kanozi.

Lisa Jonsson blir kontorschef, vice vd och en av fyra huvudägare på Kanozi.

– Lisa har jobbat mer än tio år på Kanozi och bland annat byggt upp vår inredningsavdelning. Nu är hon tillbaka efter ett gästspel på beställarsidan, vilket känns väldigt roligt. Med henne kommer det att bli spänstiga strategiska diskussioner i styrelsen och ägargruppen som gör oss ännu vassare och mer konkurrenskraftiga, säger Johan Norén, vd och delägare på Kanozi.

Under sin tid på Castellum hade Lisa Jonsson en unik roll där hon bland annat kvalitetssäkrade deras arkitektur.

– Det har varit superspännande och givande. Dessutom har jag varit med och tittat på hur framgångsrika kontor tas fram och hur de kommer att se ut i framtiden. Nu känns det spännande att komma tillbaka till Kanozi och få vara med och bygga vidare på vår organisation, säger Lisa Jonsson.

Vad är det bästa med ditt yrke?

– Jag tycker om möjligheten att kunna påverka människors tillvaro. På kontor finns en enorm potential att skapa miljöer där folk ska trivas och känna sig trygga. Den stora fördelen med att vara både arkitekt och inredningsarkitekt är att du verkligen kan hålla ihop projektet och ha en röd tråd hela vägen.

Har du något drömprojekt?

– Alla projekt har sina utmaningar som gör dem intressanta. Det är alltid spännande att som arkitekt vara med i en större del av processen. Jag får mycket energi av att arbeta med människor och organisationer. Att vara lyhörd och försöka förstå olika perspektiv och problematik för att kunna skapa mervärde och arkitektur som berör.

Att Lisa Jonsson är tillbaka på Kanozi ser Johan Norén som en viktig strategisk rekrytering.

– Lisa är en mycket kompetent arkitekt som har stor erfarenhet av kommersiella fastigheter och inredningar. Hon inger stort förtroende och förvaltar sina uppdrag på ett sätt som ger återkommande och nöjda kunder. Vi välkomnar med glädje henne ”hem” till Kanozi igen.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.