”Här värderas olika erfarenheter, kunskap och kreativitet”

Nya medarbetare på Kanozi:

Hanna Andrén är arkitekt, konstnär och älskar att resa. Byggnadsingenjören Tomas Sjöberg satsar på surfing på fritiden. Nu har de börjat jobba på Kanozi, Hanna i Göteborg och Tomas i Malmö. 

Vad har ni gjort tidigare?

Hanna: Min väg till arkitektur går via intresse för naturvetenskapliga ämnen, samhällsfrågor och konst. När jag sökte till Chalmers Arkitektur hittade jag hem. Sedan min examen har jag arbetat i egen regi med arkitekttävlingar och konst.

Tomas: Jag har jobbat som byggnadsingenjör sedan 1987 och kommer senast från arkitektbyrån Tema i Malmö. Under sex år har jag också varit CAD/BIM-konsult.

Hur hamnade ni hos Kanozi?
Hanna: Jag letade efter nya utmaningar. Eftersom Göteborg är min stad har jag levt i Kanozis arkitektur, en arkitektur jag känner tillit till och som är varm och trovärdig. Det vill jag naturligtvis lära mig mer av, så tack för denna möjlighet!

Tomas: Genom tidigare Tema-kollegor som nu jobbar på Kanozi.

Vilken är er favoritbyggnad signerad Kanozi?
Hanna:
Glasvasen, det är en färgstark energikick! En annan favorit är Kvarteret Trevnaden i Malmö, det är ett hjärtligt och livfullt projekt.

Tomas: Glasvasen här i Malmö. Min tidigare arbetsgivare sa att man ska ta seden dit man kommer och gav mej en grön Aalto-vas som avslutningsgåva, det var kul!

Vad hoppas ni tillföra er nya arbetsplats?
Hanna: Problemlösning genom allvar, lek och lyhördhet. Kanozi har en miljö som värderar olika erfarenheter, kunskap och kreativitet. Det ger styrka och mod att förvalta drömmar och idéer till meningsfull arkitektur.

Tomas: Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet som byggnadsingenjör och kunskap inom BIM. Det ska bli spännande att få arbeta på ett kontor som gör många omtalade projekt.

 

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.