Kanozi ritar campus för Högskolan i Halmstad

Foto: Wikipedia

Tillsammans med Castellum, Ica Fastigheter, Intea och Fragerus Fastigheter ska Kanozi ta fram en campusplan för utbyggnaden av Högskolan i Halmstad. I planen, som väntas vara klar 2019, ingår bland annat bostäder, utbildnings- och verksamhetslokaler samt lokaler för handel och levande bottenvåningar. Även en centralt samlande park ingår i uppgiften.

– Vi är väldigt glada över att få vara med och forma Högskolan i Halmstads framtid. Vi ser fram mot att uppfylla deras vision om ett attraktivt campus med plats för gränsöverskridande möten och innovation, säger Johan Casselbrant, delägare och arkitekt på Kanozi.

Projektet har uppstartsmöte 29 november. Byggstart väntas bli 2019 när detaljplanen är klar.

– Det blir väldigt spännande att få sätta vår prägel på högskolans campus och integrera det med den omgivande staden. Vi vill skapa en plats där utbildning, stad och boende möts, säger Johan Casselbrant.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.