God Jul och Gott Nytt År från oss på Kanozi!

Det har varit ett härligt och händelserikt år hos Kanozi, med många nya kollegor och projekt. Nu vill vi passa på att tacka våra kunder och medarbetare för ett kreativt och givande 2017 och önska ett minst lika spännande 2018.

– En stor eloge till våra duktiga medarbetare, nya som gamla, som gjort 2017 till ett nytt fantastiskt år. Vi ser positivt på utvecklingen av bostadsmarknaden i Göteborg och Malmö och ser fram mot fler intressanta utmaningar och projekt under 2018. Tills dess önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, säger Johan Norén, vd och delägare på Kanozi.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.