Kanozi i Malmö anordnar föreläsning med psykolog Elvis Pavlovic den 8 februari

Bild: Leg psykolog, Elvis Pavlovic

Varför vi människor mår som vi mår och hur det kan kopplas till vår omgivning. Det är temat när Kanozi bjuder in kunder och kollegor till en föreläsning med psykologen Elvis Pavlovic 8 februari.

– Med Elvis föreläsning hoppas vi få bättre förståelse för hur vi i byggbranschen kan underlätta för människor i deras vardagliga miljöer och situationer, säger Marcus Hultberg, arkitekt på Kanozi i Malmö.

På Kanozi är det ett ständigt pågående arbete att bli bättre på att skapa hållbara miljöer och förutsättningar för människor att må bra, såväl privat som på jobbet. Dels genom sitt engagemang i WELL-certifierade byggnader, vilket innebär att man väger in olika faktorer som påverkar vår hälsa redan i byggnadens design, och dels genom att hela tiden samtala med kunder om hur de upplever olika miljöer och hur man kan påverka dem.

– Om vi mår dåligt på jobbet påverkar det prestationen. Just arbetsmiljön är en viktig fråga för att människor ska må bra och minska utbrändhet och sjukskrivningar, säger Marcus Hultberg.

Tidigare har Kanozi haft öppna föreläsningar om bland annat ljusets hälsosamma inverkan. Den här gången är temat varför vi reagerar som vi gör på olika saker. Psykologen Elvis Pavlovic går igenom våra grundfunktioner som människor och hur vi mår, både kopplat till miljö och situation.

Den 8 februari från 17.00 är det drop-in på Kanozis kontor i Malmö. Föreläsningen börjar 17.45.

– Det här är en öppen föreläsning och vi välkomnar alla som är intresserade! säger Marcus Hultberg, arkitekt på Kanozi i Malmö.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.