”Olikheter och det oväntade inspirerar mig”

Malin Nilsson är ny medarbetare i Malmö:

Kanozi välkomnar med glädje Malin Nilsson, ny kollega och planeringsarkitekt på malmökontoret.

Hej Malin! Vad har du arbetat med tidigare?

– Närmast kommer jag från Arkitema Architects, där jag ansvarat för uppstarten av deras Urban Design-avdelning i Malmö. Innan dess arbetade jag i många år på Malmö Stadsbyggnadskontor som ansvarig planarkitekt för större stadsomvandlingsprojekt och detaljplaner.

Hur kommer det sig att du började på Kanozi?

– Under åren på Malmö Stadsbyggnadskontor samarbetade jag med flera medarbetare på Kanozi och fick intrycket av att det är ett nytänkande arkitektkontor med trevliga medarbetare. Jag tycker att Kanozi gör formstarka och spännande projekt!

Vad hoppas du kunna tillföra Kanozi?

– Det ska bli roligt att tillsammans med duktiga kollegor på Kanozi göra spännande projekt i tidiga skeden. På tidigare arbetsplatser har jag hållit i stadsvandringar och dialogmöten och uppskattar det direkta mötet med olika människor. Det är viktigt och intressant att presentera och arbeta fram projekt på det sättet, och jag hoppas få arbeta mer med detta i stadsomvandlingsprojekt på Kanozi.

Vad inspirerar dig?

– Jag blir väldigt inspirerad av att vistas i olika intressanta stadsmiljöer och stadsrum, men även av musik, konst och möten med människor som har intressanta tankar och idéer. Olikheter och det oväntade är väldigt inspirerande!

Har du något drömprojekt?

– Något som jag brinner lite extra för är större stadsomvandlingsprojekt där utmaningen är att gestalta en ny stadsstruktur med inslag av bevarande av befintlig bebyggelse. Det har jag arbetat mycket med tidigare och ser fram emot att arbeta med även på Kanozi!

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.