”Jag drivs av att kunna skapa förbättringar”

Vi tog en pratstund med vår nya tillförordnade vd Helene Brandrup-Wognsen för att få veta mer om hennes bakgrund.

Hej Helene! Vad har du gjort i din karriär?

– Jag har haft många roliga och spännande möjligheter genom åren. När jag var ung ägnade jag några år till att spela squash på heltid. Jag har förverkligat mitt matintresse genom att starta ostaffärer och min nybyggaranda blev tillfredsställd när jag fick möjligheten att tillsammans med två andra starta ett läkemedelsbolag i Norden. De senaste åtta åren har jag arbetat som personal- och ekonomichef på IHM Business School, där jag även kom i kontakt med Kanozi som beställare av deras arkitektur.

Hur beskriver du dig själv?

– Jag har genom hela arbetslivet hållit på med förändring och utveckling i någon form. De flesta roller har varit inom ekonomi och HR på ledningsnivå. Jag drivs av att kunna skapa förbättringar och älskar samtidigt när siffrorna går ihop på sista raden. Människor är min största drivkraft och genom mötet med andra hämtar jag min energi.

Vad gör du utanför arbetet?

– Jag är gift, har två döttrar och en liten hund. Min fritid ägnar jag åt dem och mina vänner, vi tränar, äter god mat och njuter av livet.

Hur ser du på din nya utmaning?

– Jag ser verkligen fram emot att få möjligheten att arbeta mer regelbundet och på en operativ nivå med Kanozi än jag kunnat som styrelseledamot. Kanozi är ett fantastiskt företag som jag tror kommer lyckas med sina målsättningar, och att få vara med på denna resa som företaget går igenom är en ynnest.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.