Välkommen 22 mars till öppen föreläsning i Malmö med Elvis Pavlovic

Varför vi människor mår som vi mår och hur det kan kopplas till vår omgivning. Det är återigen temat när Kanozi bjuder in till andra föreläsningen med psykologen Elvis Pavlovic, 22 mars.

– Föreläsningarna går igenom olika delar av psyket. Första gången låg fokus på negativ inverkan och nu pratar vi om det som gör att vi mår bra och blomstrar. Vi vill få en större förståelse för hur vi i byggbranschen kan underlätta för människor i deras vardagliga miljöer och situationer, säger Marcus Hultberg, arkitekt på Kanozi i Malmö.

På Kanozi är det ett ständigt pågående arbete att bli bättre på att skapa hållbara miljöer och förutsättningar för människor att må bra, såväl privat som på jobbet.

– Om vi mår dåligt på jobbet påverkar det prestationen. Just arbetsmiljön är en viktig fråga för att människor ska må bra och för att minska utbrändhet och sjukskrivningar, säger Marcus Hultberg.

Den första föreläsningen med Elvis Pavlovic gick av stapeln 8 februari och lockade över 50 intresserade deltagare. Under föreläsningarna går Elvis igenom våra grundfunktioner som människor och hur vi mår, både kopplat till miljö och situation.

Den 22 mars är det dags igen. Kl 17:15 är det drop-in på Kanozis kontor i Malmö, föreläsningen börjar 17:45. Kanozi bjuder på mat, dryck och mingel.

– Alla är välkomna, så bjud gärna med dig en vän, säger Marcus Hultberg.

Anmäl dig på: osa@kanozi.hemsida.eu

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.