”Jag vill skapa miljöer som förbättrar människors vardag”

Kanozi välkomnar Anna Mitrolios, ny arkitekt och kollega på Kanozi i Göteborg!

Hej Anna! Vad har du arbetat med tidigare?

– Jag har senast arbetat som arkitekt på Wingårdhs inredningsavdelning. Där fick jag jobba med både större och mindre kontorsprojekt för exempelvis Ericsson, Volvo och SEB. Jag har även tagit fram inredningskonceptet för Zenuity.

Vad lockade dig till Kanozi?

– När jag hört folk prata om Kanozi har de ofta berättat att det är en härlig stämning och gemenskap bland kollegorna. Det ska vara kul att gå till jobbet och folk ska må bra på arbetsplatsen, jag har fått känslan att Kanozi värdesätter det mycket. Sedan hade jag varit på några av Kanozis fester i Göteborg och tyckte det var ett mysigt kontor.

Vad hoppas du kunna tillföra Kanozi?

– Energi och nya idéer! Men framför allt andra erfarenheter efter mina 13 år som medverkande och handläggande arkitekt inom inredning.

Vad är det bästa med att vara arkitekt?

– Att få skapa miljöer som människor vistas i och som förhoppningsvis gör deras vardag lite bättre.

Har du något drömprojekt?

– Det vore kul att jobba med hotellprojekt, det har jag aldrig gjort tidigare. Det mesta är roligt att arbeta med, bara man får vara med och påverka och det ges utrymme att vara kreativ.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.