Arkitekter på språng för sjätte året i rad

På bilden från vänster: Christoffer Carlhagen, Dave Leech (Kanozi), Saara Franzelius (Kanozi), Martin Franzelius (på knä), Joakim Joelsson, Åsa Karlsson (Kanozi), Felicia Lundin (Kanozi), Stanko Dragutinovic, Caroline Bristulf Norén (Kanozi)

Det var glada miner i ett soligt Göteborg när det återigen var dags för folkfesten Göteborgsvarvet. Kanozi ställde som vanligt upp, totalt 31 personer sprang under arkitektkontorets fana. Till och med Malmökontoret var representerat med Karolina Zätterberg och delägare Daniel Hohenthal.

– Vilken dag det blev! Inför loppet var stämningen nervös, men det släppte när startskottet väl gick. Att springa Varvet har blivit en glad tradition för Kanozi, jag är väldigt stolt över allas fantastiska insats, säger delägare Johan Norén som är en van löpare.

Kanozi har sprungit Göteborgsvarvet sedan 2013.

Kanozi har sprungit Göteborgsvarvet 2018

På bilden från vänster: Yvonne Carlberg, Magnus Sjöbäck, Johan Norén (Kanozi), Mikael Mattson, Stig Karlsson

 

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.