Sing Wong ny på Kanozi Göteborg: ”Här uppnår jag nya mål varje dag”

Kanozi hälsar Sing Wong, ny kollega, receptionist och administratör på kontoret i Göteborg, varmt välkommen!

Du har arbetat på Kanozi i några veckor nu, hur trivs du?

– Väldigt bra! Kollegorna är glada, goa och hjälpsamma.

Hur ser en vanlig dag ut på Kanozi för dig?

– Jag är den första personen våra kunder och besökare träffar när de kommer hit. Då välkomnar jag dem på bästa sätt för att ge ett bra första intryck, och bjuder gärna på en kaffe. Arbetsuppgifterna är varierande, jag får göra allt från resebokningar, till enklare bokföring och inköp.

Vad har du arbetat med innan du började på Kanozi?

– Nästan alla mina tidigare jobb har varit inom service. Jag har bland annat arbetat som servitör på restaurang, inom detaljhandeln och som receptionist.

Varför sökte du dig till Kanozi?

– Jag ville ha ett långsiktigt arbete med ett fast schema. När jag såg Kanozis jobbannons kändes både företaget och tjänsten helt rätt!

Vad är det roligaste med jobbet?

– När jag lyckas underlätta för kollegorna genom att lösa olika problem på ett smidigt sätt. Det känns bra att varje dag få uppnå nya mål.

Har du någon favoritbyggnad signerad Kanozi?

– Glasvasen i Malmö. Den byggdes när jag bodde i Malmö, så jag gick förbi den varje dag och såg den utvecklas. När jag började arbeta här fick jag reda på att det är Kanozi som ritat den!

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.