Victoria Plate till Kanozi Göteborg: ”Jag längtade tillbaka”

Hej Victoria Plate och välkommen! Vad lockade dig tillbaka till Kanozi?

– Perioden mellan min kandidat- och masterexamen på Chalmers tekniska högskola praktiserade jag hos Kanozi i Göteborg och under masterutbildningen arbetade jag här deltid. Det var en så trevlig arbetsplats med bra kollegor och jag längtade tillbaka! Jag gillar också att Kanozi arbetar med projekt i alla skalor, här finns många möjligheter till varierande arkitekturuppgifter.

Vad vill du tillföra Kanozi?

– Mitt engagemang! Jag brinner verkligen för arkitektur och att tillsammans med andra utveckla varje projekt att bli så bra som möjligt. Sedan tar jag med mig erfarenheter och kompetens från året jag arbetat på Nyréns Arkitektkontor i Stockholm.

Har du något drömprojekt?

– Det är så svårt att välja ett, finns så mycket som lockar. Men det vore roligt att rita en skola.

Vilket är ditt favoritprojekt signerat Kanozi?

– Det är Bohusgatan. Jag var med och ritade bygglovet det blev väldigt fina lägenheter och bostadshus.

Vad är det bästa med att arbeta som arkitekt?

– Att det är varierande och att man jobbar med faktiska projekt. Vi får se tydliga resultat av vårt arbete och det är givande att vara med att utveckla miljöer.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.