Föreläsning i Malmö 6 december: Hållbara lösningar för stadens transportsystem

Torsdag 6 december välkomnar Kanozi till del tre av föreläsningsserien om nya perspektiv på den framtida staden. Angela Hultberg, Global Sustainable Mobility Manager på Ikeapratar om arbetet med att skapa hållbara transportlösningar 

Världstrenden visar att allt fler människor lämnar landsbygden och flyttar in till städerna. Med detta ökar antalet transporter och även utsläppen vi andas in. Idag tar fordonstrafiken upp runt 50 procent av utrymmet i våra städer, även om fordonen står stilla mer än 90 procent av tiden. Det innebär att dagens trafik i städerna begränsar, tar mycket plats och inte är så effektiv eller miljömässigt hållbar som man skulle önska.  

Angela Hultberg leder det globala arbetet på Ikea med att hitta mer hållbara lösningar att transportera både gods och människor. Arbetet pågår med hög intensitet och om detta kommer Angela att berätta mer när hon kommer till Kanozi i Malmö 6 december.  

Detta är den tredje föreläsningen som Kanozi arrangerar under hösten 2018 på temat välmående och miljö. Kanozi bjuder på mat och dryck under kvällen. Ta gärna med en vän eller kollega! 

 

Var: Kanozi i Malmö, Gråbrödersgatan 8–10
När: 6 december. Drop-in från 17:00. Föreläsningen börjar cirka 17:45
OSA: Till osa@kanozi.hemsida.eu 

 

Läs mer om Kanozis första föreläsning om urban stadsodling.

Läs mer om Kanozis andra föreläsning om utomhusarbetsplatser.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.