En bättre jul för fler önskar Kanozi Arkitekter

Bild: Trine

Som julgåva och tack till alla duktiga medarbetare investerar Kanozi 2018 i solenergi i Uganda, med hjälp av det svenska startup-företaget Trine. Det tänder ett ljus för de som saknar tillgång till ren och prisvärd el.

– Detta blir Kanozis gemensamma julklapp i år – möjligheten att vara med och göra världen lite bättre, steg för steg. Trines arbete är väldigt viktigt som hjälper människor få ren och prisvärd el, säger Helene Brandrup-Wognsen, styrelseordförande och tf. vd på Kanozi.

Över en miljard människor saknar idag el och tvingas använda fossila bränslen till matlagning, uppvärmning och belysning. Via Trine kan privatpersoner låna ut pengar till solenergiprojekt i utvecklingsländer, något som ger barn möjligheten att läsa läxorna och skapar säkrare samhällen.

– Vi kommer att fortsätta återinvestera pengarna i nya projekt, ett klockrent sätt att bidra till en bättre värld och driva hållbar utveckling.

 

God jul och gott nytt år!

 

Läs mer om Trines viktiga arbete på jointrine.com. Om du loggar in kan du läsa om projektet i Uganda där Kanozi är med och investerar.

 

 

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.