Helene Brandrup-Wognsen ordinarie vd för Kanozi Arkitekter – satsar på Employer branding för vidare tillväxt

Efter ett framgångsrikt år då Kanozi växt med 20 procent blir Helene Brandrup-Wognsen nu ordinarie vd för Kanozi Arkitekter. För drygt ett år sedan utsågs Helene, som då var styrelseordförande, till tillförordnad vd.

– Att få äran och förtroendet att leda Kanozi är mycket tacksam för. Jag ser fram emot att tillsammans med alla här fortsätta bygga en arbetsplats som attraherar de bästa förmågorna och levererar kvalitet på absolut högsta nivå, säger Helene Brandrup-Wognsen, vd för Kanozi.

Kanozi Arkitekter utvecklas och växer kraftigt. Sedan drygt ett år tillbaka lämnade grundarna Johan Casselbrant, Johan Norén och Daniel Hohenthal över vd-rollen till den externt rekryterade Helene Brandrup-Wognsen, främst för att dra full nytta av den expansiva fas som bolaget genomgår.

– Jag har stor respekt för utmaningarna som följer med att växa så snabbt som vi gjort senaste åren och tillväxttakten verkar hålla i sig. Att vi samtidigt bibehåller kvalitet, lönsamhet och vinner nya uppdrag är något alla medarbetare på Kanozi ska ta åt sig äran för.

Både laganda och professionellt kreativ miljö präglar kontoren i Göteborg, Malmö och Stockholm. Att vidareutveckla den attraktiva arbetsmiljön är ett prioriterat områden för att arkitektkontoret ska fortsätta locka till sig branschens främsta förmågor.

– Vi hoppas att satsningarna på att skapa en ännu mer attraktiv arbetsplats, som präglas av lagarbete men samtidigt med mycket delegerat ansvar, ska göra att vi fortsätter att attrahera både seniora och unga talanger till Kanozi. När 2019 är slut tror jag vi är 100 medarbetare.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.