Kanozi Arkitekter utnämnda till Mästargasell 2019

Vilket styrkebesked! Ända sedan Kanozi startade har arkitektkontoret skapat djärv arkitektur med människan i fokus, vilket också har varit ett riktigt framgångskoncept. Genom åren har Kanozi tilldelats det prestigefyllda priset Di Gasell tre gånger, 2009, 2013 och 2018 som ett av Sveriges mest framstående företag med sunda långsiktiga finanser och organisk tillväxt. Nu när Di Gasell firar 20 år delar de ut Di Mästargasell till företag med minst tre Gasell-utmärkelser genom åren. Kanozi är en del av denna exklusiva krets på totalt 1 400 företag.

­– Vi är väldigt glada över att vårt sätt att arbeta och skapa arkitektur uppskattas av kunderna, vilket är vårt sätt att se på denna fina utmärkelse i tillväxt. Kanozi växer när våra kunder växer och är nöjda över förväntan. Vi hoppas kunna leva upp till kriterierna Di Gasell flera gånger framöver, säger Helene Brandrup-Wognsen, vd på Kanozi.

 

Kriterier för att utses till Mästargasell:
Företaget ska ha utsetts till Gasellföretag minst tre gånger eller fler under de 20 år som Dagens industri har utsett Sveriges främsta tillväxtföretag. Till grund för undersökningen är företagets fyra senaste årsredovisningar.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.