Föreläsning i Göteborg 9 maj: Stadsodling

Cecilia Ward är ena delen av stadsodlingsföretaget Landet Oss som odlar grönsaker och blommor i Västra Skrävlinge utanför Malmö. Landet Oss är också en av initiativtagarna till REKO-ring Malmö, ett forum där småskaliga producenter med ekologisk inriktning kan sälja direkt till kund utan mellanhänder eller svinn. 

– Städer står för en allt större del av mänsklighetens klimatpåverkan, men innehåller också stora och spännande möjligheter. Kan stadsodling vara en del av lösningen genom att stärka lokal matproduktion, biologisk mångfald och minska städernas negativa klimatpåverkan? Under den här kvällen tittar vi på hur grönt kan få ännu större plats i framtidens städer, ur en stadsodlares perspektiv, säger Cecilia Ward, Urban Farmer på Landet Oss. 

Kanozi bjuder på mat och dryck under kvällen. Ta gärna med en vän eller kollega!  

Var: Kanozi i GöteborgJärntorget 3
När: 9 majDrop-in från 17:00. Föreläsningen börjar cirka 17:45
OSA till: osa@kanozi.hemsida.eu

Det blev en välbesökt och uppskattad kväll när Kanozi Malmö bjöd in till föreläsningen i höstas.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.