Anna Bukowy, ny arkitekt till Göteborg: ”Möjligheter att kunna förändra är min drivkraft ”

Kanozi Göteborg välkomnar ännu en ny medarbetare, Anna Bukowy som är uppväxt i Polen där hon även utbildades till arkitekt.

Hej Anna och välkommen till oss! Vad har du gjort tidigare?

– Jag arbetade på PB Architekci i Poznań, Polen, i tre år samtidigt som jag studerade till arkitekt. Där var jag ansvarig för utformningen av interiörer på kontor och hotellrum, både när det gällde renovering och nybyggnationer. Den andra delen av min praktiska erfarenhet är grafisk design och slutlig presentation av projekten.

Hur hamnade du på Kanozi?

– Efter ett år som frilans ville jag bredda min praktiska erfarenhet och Kanozi kändes som det bästa valet när det gäller kvalitet, känsla för arkitektur och en fantastisk jobbatmosfär.

Varför ville du bli arkitekt?

– Pappa är arkitekt och mamma pianist, så jag växte upp i ett hem fullt av olika konstnärliga. Redan som barn inspirerades jag av hur vi skapar rummet omkring oss genom konst, dans och arkitektur. Just möjligheten att kunna förändra omgivningen var min drivkraft när det gällde valet att bli arkitekt.

Vad är viktigt för dig när det gäller arkitektur?

– Kopplingen mellan det förflutna och framtiden. När respekten för det lokala och sociala, historia och miljö, möter en önskan att förbättra och en öppen syn på framtiden.

Vilket är ditt favoritprojekt signerat Kanozi?

Nya Varvet 24-26. Det finns en fantastisk känsla i kompositionen av färg, material, form och mönster som skapar helhet och ger en känsla av oändlig atmosfär, samtidigt som det är både modernt och klassiskt på samma gång. Därför är det min favorit, utan tvekan!

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.