Bokpresentation och mingel 17 juni: hållbara företag och organisationer

Kanozi bjuder in till bokpresentation och mingel på temat hållbara företag och organisationer. Ann-Katrine Roth är jurist, konsult och författare. Hon har en juridisk examen från Stockholms universitet, där hon också undervisar inom ämnet likabehandling och ickediskriminering. Kvällen består av en kort föreläsning följt av ett gemensamt samtal och möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Under kvällen kommer vi att ta upp betydelsen av att arbeta med jämställdhet och jämställdhetsintegrering för att skapa hållbara företag och organisationer. Vi kommer att belysa Agenda 2030, ÅRL och diskrimineringslagen och ta upp exempel på spaningar som har överraskat.

Var: Kanozi i GöteborgJärntorget 3
När: 17 juni, 17:00

Mingel med dryck och tilltugg 17.00-17.30
Presentation av boken 17.30-18.30
Diskussioner, mingel med dryck och tilltugg 18.30 och framåt

OSA till: osa@kanozi.hemsida.eu

Varmt välkommen!

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.