22 augusti, 2023, Människan i fokus

Frihamnsdagarna 2023

Frihamnsdagarna är en demokratisk mötesplats i Göteborg under tre dagar, 31 augusti-2 september, som är öppen för allmänheten att besöka. Kanozi Arkitekter är på plats för spännande samtal om bland annat framtida och pågående stadsutvecklingsprojekt, den täta och hållbara staden och vårt parametriskt uppbyggda digitala verktyg för social hållbarhet i tidiga skeden.

De senaste åren har vi varit delaktiga i flera av Sveriges mest intressanta utvecklingsområden, som Arenaområdet, Masthuggskajen och RegionCity i centrala Göteborg, Forsåker i Mölndal och Södra Nyhamnen i Malmö. Det är stora stadsutvecklingsprojekt i centrala lägen där det handlar om att hantera komplexa sammanhang, se olika perspektiv och ha förståelse för helheten. Våra förebilder är städer som bjuder in till socialt liv, städer som är intressanta att vara i, som har plats för spontanitet och möten mellan människor. Vi kan struktur och process, vet vilken fråga som är aktuell när och vad vi ska driva i vilket skede – det är så vi bygger framtidens hållbara livsmiljöer och städer.

Vi finns på plats 37 – hoppas vi ses!

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.