Hållbar arkitektur

Vi vill skapa bestående värden för våra kunder och bidra till en värld som kan gå i arv till nästa generation.

Därför ser vi hållbarhet som en design driver, precis som estetik och ekonomi. Hållbarhetstanken finns integrerad i våra kreativa processer och är en naturlig del av vårt arbete.

Vår syn på hållbarhet är att klimatet utgör grunden för mycket annan utveckling. Och efter den senaste FN klimatrapporten är det mer än tydligt att det är allas ansvar att minska klimatförändringarna. Det är inom de planetära ramarna vi måste agera och bygga samhället på. Byggbranschens klimatpåverkan måste minska vilket innebär att vårt sätt att arbeta måste förändras. Det en utmaning som sporrar oss.

Även om vi har stort fokus på klimat och ekologiska frågor, betyder det inte att vi inte arbetar med ekonomiska och sociala hållbarhetsaspekter. Tvärtom, vi tror att man genom medveten design kan främja ett ökat socialt samspel, trygghet och få fler att känna sig inkluderade. Allt vi gör, gör vi med människan i fokus – de som ska titta och känna på, vistas i och nyttja det vi ritar.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.