Kul möte i Cannes

Johan Casselbrant, Daniel Hohenthal och Johan Norén

Kanozi var på plats när MIPIM, en av världens största internationella mötesplatser för bygg- och fastighetsbranschen, gick av stapeln i Cannes.

I år var det Johan Casselbrant, Daniel Hohenthal och Johan Norén som åkte ner och representerade Kanozi Arkitekter på MIPIM 14-17 mars. Med över 20 000 deltagare från 90 länder är det en bra arena att få kontakt med bland annat fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och kommuner.

– Det här är en möjlighet att enkelt och prestigelöst byta tankar om vad som händer både lokalt och nationellt. En informell och trevlig miljö med många intressanta föredrag skapar bra grund för samtal, säger Johan Norén, delägare och vd på Kanozi.

Vilket var det mest intressanta föredraget?

– För mig personligen var det ett föredrag av Örebro kommun som handlade om hur de anpassar arbetssätten i markanvisningen efter omvärldens förändrade krav.

Ni har träningskläder på er. Passade ni på att sporta lite också?!

– Ja, vi arrangerade en eftermiddagsjogg 16.30 varje dag. Det var härligt väder, bra för aptiten och ett trevligt sätt att se andra delar av staden!

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.