Kanozi växer i Malmö

Spännande projekt och högtryck på marknaden. Nu förstärker Kanozi Arkitekter i Malmö sitt kontor med ännu fler medarbetare.

– Vi har många intressanta uppgifter på gång! säger Daniel Hohenthal, delägare på Kanozi.

Idag är det totalt 19 arkitekter, ingenjörer och inredningsarkitekter som arbetar på Malmökontoret.

– Vi jobbar med ett flertal spännande kontors- och bostadsprojekt åt många intressanta beställare med höga ambitioner, säger Daniel Hohenthal, arkitekt och delägare på Kanozi.

Just nu är man mitt uppe i förverkligandet av kontorshuset Eminent åt Castellum i Hyllie. Det blir Nordens första kontorshus som certifieras enligt WELL-standarden. Certifieringen är framtagen av en amerikansk organisation och bygger på medicinska och vetenskapliga studier om vad som får människor att må bra i sin bostads- och arbetsmiljö.

– Vårt fokus ligger på hur miljön ska påverka hälsa och välmående. Vi vill hitta nya kreativa infallsvinklar när det gäller såväl inomhusklimat som insläpp av dagsljus och möjlighet till fysisk aktivitet, säger Daniel Hohenthal.

Under hösten startar det nya projektet Trägårn i Svedala tillsammans med Wästbygg och Kanozi ritar vidare i den nya stadsdelen Västerbro i Lund tillsammans med Wihlborgs. I Nyhamnen i Malmö arbetar man med förverkligandet av Jernhusens projekt Bangårdsterrassen längs spårområdet vid Centralstationen.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.