”Vi vill skapa inspirerande hus där människor trivs och mår bra”

Max Gerthel, Sigurlin Steinbergsdottir, Lotta Bergqvist, Anna Harrysson och Arash Zare är nya medarbetare på Kanozi i Malmö. Foto: Lucy Roth

Nu har vi blivit ännu fler! På kontoret i Malmö startar Lotta Bergqvist och Anna Harrysson inredningsstudio och tillsammans med Arash Zare, Max Gerthel och Sigurlin Steinbergsdottir är de alla nya kollegor på Kanozi.  

Nya medarbetare i Malmö:

  • Max Gerthel, 36 år, arkitekt som drivit konstgalleri i Peking.
  • Sigurlin Steinbergsdottir, 29 år, har studerat vid Icelandic Arts Academy och Lunds Tekniska Högskola.
  • Lotta Bergqvist, 45 år, utbildad inredningsarkitekt på Danmarks Designskole.
  • Anna Harrysson, 34 år, tog examen från Arkitektskolan i Lund 2012.
  • Arash Zare, 36 år, utbildad arkitekt vid Tehran University i Iran som studerat hållbar stadsutveckling.

Vad hoppas ni kunna tillföra Kanozi?

Max: En stor bredd av olika referensramar, min känsla för form och inte minst humor! Arkitektur är viktigt, men man ska inte ta sig själv på alltför stort allvar.

Sigurlin: Jag hoppas att kunna vara med och utveckla företaget ytterligare och ta mer och mer ansvar.

Lotta: Kunskap och engagemang om inredning. Att marknadsföra Malmökontoret som ett attraktivt val för modiga kunder som vill ha en helhetslösning. Jag och Anna ska också kunna anlitas för renodlade inredningsuppdrag.

Anna: Lotta och jag har inställningen att jobba med helheten i alla projekt, från den stora skalan, ner i minsta detalj. Vi ser inte inredning som något du placerar i en färdig miljö utan vill vara med i alla skeden för att komma så nära ett helhetskoncept som möjligt.

Arash: Jag ser fram mot att tillämpa mina kunskaper och kompetenser inom arkitektur och stadsplanering samt olika dataprogram.

 

Vad förväntar ni er av er nya arbetsplats?

Max: Utmaningar, variation, kloka kollegor och bra projekt.

Sigurlin: En av de saker som drog mig till Kanozi var deras variation och räckvidd i både projekt och djärva idéer. Atmosfären här är fantastisk! Jag lär mig mycket och är väldigt tacksam för möjligheten att få jobba här.

Lotta: Att få vara med tidigt och påverka från att ett hus planeras till att de sista detaljerna är på plats. Jag vill, tillsammans med mina duktiga kollegor, skapa arkitektur där utsidan och insidan samspelar, genomtänkta och inspirerande hus där människor trivs och mår bra.

Anna: En positiv och kreativ miljö där det finns möjlighet att påverka. Och såhär långt kan jag säga att det redan är uppfyllt. Det är en kreativ och glad stämning på kontoret, jag trivs jättebra!

Arash Zare: En livlig arbetsmiljö, goda relation med mina arbetskamrater, ömsesidigt förtroende och möjlighet till kompetensutveckling.

Det är kanske lite för tidigt att prata om drömprojekt för min del, men stämningen på kontoret visar att Kanozi är rätt plats för att skapa sådana i framtiden.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.