Kom och jobba med oss!

Kanozi växer och behöver bli ännu fler nyfikna, modiga och kreativa medarbetare på kontoren i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vill du arbeta på ett arkitektkontor med härliga kollegor där vi tillsammans skapar både nytt och oväntat? Varmt välkommen till oss.

På Kanozi Arkitekter händer det mycket med många nya spännande uppdrag. Idag är vi 65 medarbetare på kontoren i Göteborg och Malmö, och i september öppnade det nya kontoret i Stockholm. Nu söker vi fler arkitekter och byggnadsingenjörer till kontoren i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Är du nyfiken, kreativ och har ett skarpt öga? Tycker du om att hitta lösningar som är spännande, hållbara och utöver det vanliga? Vill du tillsammans med andra leverera starka lösningar som ger värde för såväl samhälle som våra kunder?

Då är du den nya kollega vi letar efter! Hos Kanozi hittar du en entreprenöriell atmosfär med en varm och öppen företagskultur, vi tror att arbetsglädje kommer ur flexibilitet och engagemang. Låter det lockande? Läs mer om tjänsterna här:

Arkitekt till Kanozi i Göteborg

Arkitekt till Kanozi i Stockholm

Arkitekt till Kanozi i Malmö

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.