Cassiopeja, ny byggnadsingenjör på Kanozi Göteborg: ”Här får jag arbeta med både design och teknik”

Efter studier i Australien fick hon hemlängtan, flyttade tillbaka till Göteborg och sökte jobb på Kanozi. Varmt välkommen Cassiopeja Carlsson, ny byggnadsingenjör på Göteborgskontoret.

Hej Cassiopeja och välkommen hit! Du är nyexaminerad byggnadsingenjör, var har du studerat?

– Jag har läst programmet Byggnadsutformning med arkitektur på Jönköping University. Efter examen flyttade jag till Canberra, Australien, för att studera vidare. Men jag saknade Göteborg och flyttade tillbaka.

Varför ville du bli byggnadsingenjör?

– Jag har alltid gillat matematik och ha ett yrke där jag kan kombinera det med design. Som byggnadsingenjör på ett arkitektkontor får jag arbeta med båda delarna, design och teknik.

Hur har den första tiden varit?

– Jättebra! Jag sökte mig hit för jag har hört mycket gott om den härliga stämningen och att Kanozi arbetar med varierande projekt. Alla har är trevliga och hjälpsamma.

Vad hoppas du bidra med på kontoret?

– Min stora nyfikenhet och engagemang.

Vilka typer av projekt tycker du bäst om att arbeta med?

– Hittills har jag arbetat mycket med bostäder, men vill gärna arbeta med ett konserthus eller en teater. Där kan man verkligen ta ut svängarna och vara kreativ.

Vilket är ditt favoritprojekt signerat Kanozi?

– E.ON blivande huvudkontor i Malmö. Det tror jag blir riktigt häftigt.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.