Jesper Embring ny arkitekt till Kanozi Stockholm: ”Det är spännande att vara med i uppstarten”

Kanozis kontor i Stockholm växer och välkomnar Jesper Embring, arkitekt med lång erfarenhet och öga för detaljer. 

Välkommen till Kanozi Jesper! Var har du arbetat tidigare? 

– Jag kommer senast från Erséus Arkitekter. Där arbetade jag bland annat med bostäder och offentliga byggnader. Innan dess har jag arbetat som arkitekt på Meter Arkitektur, Landström Arkitekter, Grad Arkitekter och ÅWL Arkitekter.

Hur kommer det sig att du hamnade på Kanozi? 

– Jag såg att Kanozi sökte arkitekter till det nystartade Stockholmskontoret och nappade direkt. Det känns spännande att vara med och hjälpa kontoret att växa. Någonting annat som lockade är att det finns en stor variation i projekten på Kanozi.

Hur har den första tiden varit här? 

– Jättekul! Kanozi lever upp till mina förväntningar.

Vad hoppas du kunna tillföra Kanozi? 

– Framförallt lång erfarenhet som arkitekt. Jag är också inriktad på detaljer och tillför en viss precision i projekten. Jag går alltid in med inställningen att det ska vara kul och att alla ska trivas.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.