Hanna Bolin, ny inredningsarkitekt till Göteborg: ”Det är många spännande projekt på gång hos Kanozi”

Kanozi plussar på erbjudandet inom inredning och rekryterar inredningsarkitekt Hanna Bolin som har lång erfarenhet av stora hotell- och kontorsprojekt.

Hej Hanna och välkommen till oss! Var har du arbetat tidigare?

– Jag kommer senast från Krook & Tjäder. Jag har en masterexamen i textildesign från Textilhögskolan i Borås och har tidigare arbetat som kulör- och materialdesigner.

Hur kommer det sig att du sökte dig hit?

– För att Kanozi satsar på inredningskompetens och erbjuder helhetslösningar till kunden. Men också för att Kanozi på senare tid gjort flera intressanta rekryteringar, jag fick känslan av att de har många spännande projekt.

Vad hoppas du bidra med?

– Min erfarenhet inom hotell och kontor. Kanozi är starka inom kontor idag, jag hoppas kunna utveckla och stärka upp hotellerbjudandet.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Variationen, att hela tiden växla mellan strategiska och kreativa perspektiv. Jag gillar även mötet med nya människor och att vara en del av en förändringsprocess.

Vad är ditt drömprojekt?

– Jag utgår från att varje nytt projekt ska bli drömprojektet.

Vad är ditt favoritprojekt signerat Kanozi?

– Castellums huvudkontor är väldigt stiligt och tidlöst med fina material. Det känns att det är skapat utifrån människorna som arbetar på kontoret.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.