Inställd: Föreläsning i Malmö 14 februari: Så förbättrar vi städers ekologiska mångfald

Kanozis fjärde öppna föreläsning i serien om andra perspektiv på den framtida staden tar upp människan, naturen och tekniken i staden. Föreläser gör Josefina Oddsberg Gustafsson, urbanekolog, vd och grundare av Bee Urban som hjälper fastighetsägare att bidra till den lokala biotopen.

Vad finns det för möjligheter ur en urabanekologs perspektiv när vi utvecklar framtidens städer? Hur ska de klara av osäkra väderförhållanden, säkerställa att alla får mat och hantera översvämningar?

– Våra städer behöver vara gröna och sköna för att skapa hög livskvalitet för både folk och fä, säger Josefina Oddsberg Gustafsson, urbanekolog, vd och grundare Bee Urban.

Kanozi arbetar ständigt med att skapa bättre förutsättningar för människor, växter och djur att leva i den byggda miljön. Välkommen att lära, lyssna och ta del av nya perspektiv på den framtida staden.

Kanozi bjuder på mat och dryck under kvällen. Ta gärna med en vän eller kollega!

 

På grund av sjukdom är föreläsningen inställd. Nytt datum kommer under våren. 

 

Bee Urban återknyter den urbana människan med naturen och dess funktioner genom att skapa oaser i staden för biologisk mångfald.

 

Läs mer om Kanozis första föreläsning om urban stadsodling.

Läs mer om Kanozis andra föreläsning om utomhusarbetsplatser.

Läs mer om Kanozis tredje föreläsning om hållbara lösningar för stadens transportsystem.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.