Dino Bojcic ny byggnadsingenjör till Göteborg: ”Det är häftigt att medverka till samhällsutvecklingen”

Göteborgskontoret välkomnar Dino Bojcic, byggnadsingenjör. Dino har studerat byggnadsutformning i Växjö, datorvisualisering i Wien och fram tills nu arbetat som bygglovshandläggare i Karlskrona.

Hej Dino och välkommen till oss! Vem är du?

– Jag är 23 år, född i Göteborg men uppvuxen i Karlskrona. Efter att ha läst byggnadsutformning på Linnéuniversitetet i Växjö åkte jag till Österrike för att studera hållbart byggande och datorvisualisering på Technische Universität Wien. Det senaste året har jag jobbat som bygglovshandläggare i Karlskrona kommun.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Att medverka i utvecklingen av samhället. Det är en häftig tanke att byggnader som jag bidragit till kommer finnas kvar i generationer framåt. Jag har ett stort intresse för både arkitektur och byggnadsteknik, och som byggnadsingenjör på Kanozi får jag arbeta med båda delar.

Hur kommer det sig att du fastnade för Kanozi?

– Det var när jag såg alla roliga projekt som Kanozi gjort. Mina två favoriter är Oceanhamnen i Helsingborg och E.ON:s huvudkontor i Malmö.

Vad är viktigast i ditt arbete?

– Att identifiera och lösa problem samt att kommunicera och arbeta med andra på ett effektivt sätt.

Har du något drömprojekt?

– Det hade varit roligt att projektera ett större flerbostadshus.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.